Hverdagsliv

I hverdagslivet som studerende hænger pengene ikke på træerne. Men der findes mange måder at spare penge på. Læs med og bliv inspireret af vores simple tips til at spare energi og penge i hverdagen.

Læs mere

Livet som studerende

Som studerende byder hverdagslivet på mange glæder og på mange udfordringer, bl.a. at få økonomien til at hænge sammen. Læs med og se, hvilke udfordringer Smergy foreslår løsninger til.
Læs mere.

Dit elforbrug

Læs med og find ud af, om du er en duks eller hvor i skalaen af unge energiforbrugere, du ligger. Med blot en smule opmærksomhed på dit energiforbrug er der mange penge at spare, og det behøver hverken at være kedeligt eller svært at være energibevidst.
Læs mere.

Jeg er så glad for min cykel..

Den er din bedste ven og kæreste eje. Den tager dig fra A-B og indimellem på små ture rundt omkring. Du kan altid regne med den (det vil sige næsten altid). Hvis den en dag er væk, sidder du fortvivlet tilbage og overvejer hjælpeløst, hvordan du skal fortsætte din hverdag, så nemt som du plejer. Det er selvfølgelig cyklen, vi snakker om. Læs mere. 

Et liv uden brusebad

Har du taget dit sidste brusebad nogensinde? Næppe! Kan man leve sit liv uden brusebad og stadig have god hygiejne og beholde sine venner? JA! Læs med i denne artikel, og bliv inspireret af Rob Greenfield, en ung amerikaner, som for knap to år siden vinkede farvel til en dagligdag med almindelig brusebad. 
Læs mere.

Guide til en grøn julefrokost

SMERGYteamet elsker jul og hygge og julefrokoster. Vi har derfor samlet en række gode tips til, hvordan man kan spare lidt på disse energiomkostninger i forbindelse med julefrokoster og juletiden generelt. Så kan du jule med grønnere samvittighed!

Læs mere

PlayBuzz: Test din viden

Med SMERGY quizzen kan du teste din viden om energi og blive klogere på, hvilken by der i 2014 blev kåret til Europas grønneste.

Tag quizzen.