COP 21

FN's klimatopmøde COP21 afholdes i Paris fra den 30. november til den 11. december 2015. Omdrejningspunktet for klimaforhandlingerne i Paris er, om det er muligt at holde temperaturstigningen på højst to grader.

Læs mere

SMERGY tager tyren ved hornene

SMERGY varmede op til COP21 d. 19 nov. med et brag af en workshop, hvor der bl.a. blev sat fokus på unges rolle i det fremtidige energisystem.

Læs mere

Jordens temperatur stiger

2015 er på vej til at blive det varmeste år vi nogensinde har målt. Samtidig vil 2015 sandsynligvis ende med at være 1°C varmere end Jorden var det før den industrielle revolution.

Læs mere

EU's klimastrategi

EU's klima- og energipolitik sigter på at bekæmpe de truende klimaforandringer, men også på at sikre, at vi også i fremtiden har energi til rådighed.

Læs mere

Et bæredygtigt Danmark

Er du i vores målgruppe (18 – 29 år) vil du være mellem 54 og 65 år når energiforbruget i Danmark er dækket 100% af vedvarende energi i 2050.

Læs mere

Grønland og klimaforandringerne

Klimaforandringer og global opvarmning er er ikke mindst relevant i forhold til Grønland, da indlandsisen ofte nævnes i forbindelse med debatterne om de globale temperaturstigninger.

Læs mere

Lav din egen COP21 agenda

Et lille hint om hvad du selv kan gøre...

Læs mere