Bæredygtighed

I dette tema kan du blive klogere på begrebet 'bæredygtighed'. Vi oplyser omkring forskellige ungdomsorganisationer, som kæmper for en grøn omstilling, og giver dig gode råd til en bæredygtig livsstil.   

Læs mere

Winter is coming...

Årstiderne bliver påvirket af klimaforandringerne. Særligt vinteren er i fare, da det bliver varmere og varmere. Februar 2016 satte en sørgelig rekord med højeste bratte temperaturstigning i moderne historie.  

Læs mere

COP 21

FN's klimatopmøde COP21 afholdes i Paris fra den 30. november til den 11. december 2015. SMERGY kampagnen har fået et officielt COP 21 label, og har haft fokus på topmødet. 

Læs mere

Efterår og vinter

Læs med om, hvordan du holder regningerne nede i de kolde måneder, hvor der bliver brugt meget tid inden døre. Her får du tips til hvordan du bedst muligt laver mad, bruger lys og varme, samtidig med at du er energieffektiv.

Læs mere

Grøn internetsurfing

Her kan du læse mere om den grønne søgemaskine Ecosia, og hvordan internettet kan vise sig at være en fremtidig bæredygtig force.  

Læs mere

Hverdagsliv

I løbet af SMERGY kampagnen vil vi sætte fokus på forskellige temaer, der omhandler energieffektivitet i unges liv. Det første tema vi vil introducere Jer for er "Hverdagsliv", hvor I kan finde en masse spændende artikler.

Læs mere

Jul og nytår

Læs med om, hvordan du holder en grøn julefrokost, hvordan du kan spare penge i julen, og hvordan du kommer godt ind i det nye år. 

Læs mere