Om Smergy

Hvorfor SMERGY?

Der er en første gang for alt: det første kys, den første øl og den første gang, du flytter i din egen lejlighed. Men der er nogle første gange, du helst vil være foruden. For eksempel din første elektricitets- eller varmeregning. Især hvis du skal betale flere penge end forventet, fordi dit energiforbrug var højere end du regnede med. SMERGY hjælper dig med at finde ud af, hvordan du kan reducere dit energiforbrug, og dermed din regning, og viser dig med nemme og hurtige tips og tricks, hvordan du kan spare energi derhjemme. Med SMERGY bidrager du samtidig til at passe på miljøet og hele verden. Og en ting er klart: For hver krone du sparer ved ikke at bruge unødvendig el og varme, kan du spare sammen til næste fest eller til en tur på festival og du behøver ikke at knokle ligeså hårdt på dit studiejob, men kan i stedet bruge tiden sammen med dine venner.

SMERGYmeteret – dit energitjek

Med SMERGYmeteret er det nemt at spare på energien og varmen i dit hjem. Online bliver du vist, hvor og hvordan i dit hjem du kan spare penge uanset om du starter i badeværelset, stuen, køkkenet eller i gangen. Alle tips, som at lukke vinduerne om natten, skrue en enkelt grad ned for varmen og slå standby på TV’et fra er alle handlinger, som er nemme at udføre, og som tilsammen kan spare dig mange penge. Med SMERGYmeteret kan du løbende holde øje med din samlede energibesparelse og sammenligne den med dine venners. Måske er du allerede en smart energiforbruger eller vil gerne være en? Måske er dine venner og samboer det også allerede? 

Smergy er ikke kun aktiv virtuelt

Du kan også møde SMERGY uden for internettet. I løbet af de næste par år har vi planlagt events og konkurrencer forskellige steder i Danmark. Hvad end på internettet eller i virkeligheden: SMERGY samler mennesker. Desuden opdaterer vi hjemmesiden med billeder og videoer fra vores events, så det bliver sjovt både at deltage og holde sig opdateret. På vores facebook side giver vi løbende informationer, så like, del og følg os endelig på https://www.facebook.com/smergy.dk. Vi glæder os til at møde dig!

Hvem står bag SMERGY?

SMERGY er en kampagne for studerende og alle andre unge mellem 18-29 år.

Det er en europæiske kampagne, som udover Danmark også foregår i Tyskland, Østrig, Holland, Belgien, Frankrig og Sverige indtil august 2016. SMERGY er støttet af EU.